Projecten

Tadex blijft altijd vernieuwen, bijbouwen en zoeken naar nieuwe markten. Zo zijn wij op dit moment bezig met de volgende projecten:

Schaalmodel.eu

Schaalmodel.eu is ons laatste project. Op de webshop schaalmodel.eu bieden wij diverse schaalmodelen van auto's, vrachtwagens en vliegtuigen aan.

Zal het al bijna klaar zijn? Koop uw schaalmodel op Schaalmodel.eu

JongensSpeelgoedWinkel.nl

Op JongensSpeelgoedWinkel.nl gaan wij een nieuwe specifieke speelgoedwinkel starten/bouwen. Deze webshop zal vooral gericht zijn op jongensspeelgoed. De webshop zal volledig nieuw gebouwd worden en weer gebruiksvriendelijker en mooier zijn dan onze andere webshops. Als de webshop gebouwd is zal deze ook gebruikt gaan worden voor MeisjesSpeelGoedwinkel.nl en Baby-SpeelgoedWinkel.nl

Zal het al bijna klaar zijn? Bekijk zelf JongensSpeelgoedWinkel.nl

HotelHostel.nl

HotelHostel.nl is een meerjarenproject waar wij in de rustige uurtjes al enige tijd over aan het brainstormen zijn. Op dit domein gaan wij een website met hotel en hostelinformatie plaatsen. Informatie door door de hosteleigenaren en gebruikers zelf kan worden aangepast.

Naast deze basisinformatie zal er ook informatie gegeven worden over activiteiten, bezienswaardigheden en parken in de omgeving. Kortom een website waar bezoekers het juiste hotel kunnen vinden en tegelijk ook hun activiteiten tijdens het bezoek kunnen plannen.

Zal het al bijna klaar zijn? Bekijk zelf HotelHostel.nl

apestaartje
contact@tadex.nl
telefoon
0570-220008
BGG
06-12618282

© Tadex 2022   Design by: Tadex